-2.2 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 12:36
No menu items!

Șeful TAROM a demisionat din funcție. Compania va avea o nouă conducere

spot_img

Compania aeriană Tarom va avea un nou şef, după demisia lui Cătălin Radu Prunariu, care a ocupat funcția de conducere timp de aproape șapte luni. Oficialii Tarom au anunțat, marți, că societatea are un nou director general.

“Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM a luat act de demisia domnului comandant Cătălin Radu Prunariu din funcția de director general, demersul acestuia fiind din motive personale”, se arată într-un comunicat de presa al Tarom.

La șefia companiei a revenit fostul director general înlocuit din funcție în vara anului trecut pentru a-i face loc fiului cosmonautului Dumitru Prunariu.

Oficialii societății invocă rațiuni de continuitate pentru “asigurarea profitabilității și a stabilității pe termen lung” a companiei aflate în proces de restructurare la presiunea forurilor responsabile din UE.

“Ținând cont de complexitatea activităților, dar și pentru a exista o continuitate în demersurile începute de către companie, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM l-a numit în funcția de director general pe domnul Mihăiță Ursu, membru CA și fost director general în perioada iunie 2020 – iunie 2021”, se mai arată în comunicat.