10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 5:38

Șeful Gărzii de Mediu recunoaște: “Niciodată nu a fost Bucureștiul atât de murdar!”

spot_img

Octavian Berceanu, șeful Gărzii de Mediu, care face parte din USR PLUS, recunoaște că scandalul de la sectorul 1 a afectat toată Capitala. El a declarat că nu a văzut niciodată Bucureștiul atât de murdar și nici nu vede o schimbare în bine în viitorul apropiat.

„Nu am mai văzut niciodată Bucureștiul atât de murdar și nu văd prea mult soare în viitor. Nu văd vreo speranță foarte mare pentru că primarii, de-a lungul timpului, au exersat această opțiune de a încerca fiecare să se gospodărească fără a se uni și a crea aceste asociații de dezvoltare interurbană care gestionează împreună problemele mari care le-ar depăși pe ele ca unități mai mici”, a afirmat Berceanu, la Digi24.

El a precizat că în sectorul 1 continuă neînțelegerile privind prețul pe care primăria trebuie să îl plătească pentru strângerea gunoaielor.

„Din păcate, încă nu au căzut la înțelegere privind prețul, e o diferență destul de mare între ce se așteptau să obțină autoritățile locale în negociere cu depozitul de deșeuri, iar depozitul ține la acest preț. Se caută la nivel de minister și administrație locală soluții pentru aceste situații neplăcute”, a mai declarat șeful Gărzii de Mediu.

E. Stan