26.2 C
București
marți, 26 septembrie 2023 - 19:37
No menu items!

Șefii Parlamentului, Marcel Ciolacu și Florin Cîțu, vizită oficială în Ucraina

spot_img

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, va merge peste două săptămâni, pe 27 aprilie, în vizită oficială în Ucraina, la invitația președintelui Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk. Cu aproximativ o oră înaintea anunțului făcut de Camera Deputaților, și președintele Senatului, Florin Cîțu, a anunțat că va merge în vizită oficială la Kiev, tot la invitația președintelui Radei Supreme a Ucrainei. 

Pe data de 27 aprilie va avea loc la Kiev vizita președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Va fi o vizită desfășurată preponderent în teren, care va cuprinde mai multe zone afectate de război, inclusiv zone în care armata rusă a comis atrocități.

Scopul acestei vizite este legat de rolul pe care țara noastră îl va avea în viitorul plan de reconstrucție a Ucrainei după război. De asemenea, în acest moment discutăm despre un posibil discurs al președintelui Ciolacu în Rada Supremă ucraineană.

Vizita lui Marcel Ciolacu are loc ca urmare a invitației adresate de președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk”, au precizat reprezentanții Camerei Deputaților. 

Raluca Dan