23.9 C
București
marți, 26 septembrie 2023 - 11:41
No menu items!

Ședință la Guvern pentru evaluarea pagubelor produse de inundații

spot_img

Premierul Viorica Dăncilă a convocat, marți la Palatul Victoria, ședința operativă pentru evaluarea pagubelor produse de inundații și a măsurilor rapide de intervenție, după ce luni s-a deplasat în mai multe zone afectate din județele Buzău, Bacău, Covasna și Brașov.

Ședința de la Guvern va începe la ora 10.00 și vor participa ministrul Dezvoltării Regionale și Administraței Publice, Paul Stănescu, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, ministrul Apărării Naționale, Mihai-Viorel Fifor, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, ministrul Muncii, Lia-Olguța Vasilescu, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș și ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran.

De la ora 11.00 membrii Guvernului vor participa la Comandamentul pentru reducerea efectelor produse de pesta porcină, anunță Mediafax.

Dăncilă s-a deplasat luni, alături de miniștrii Carmen Dan, Lucian Șova și Petre Daea, în mai multe zone afectate de inundații din județele Buzău, Bacău, Covasna, Brașov, pentru a evalua pagubele. Sute de gospodării din mai multe județe au fost inundate, sâmbătă, după ce digurile de protecție ale râurilor fie au cedat, fie au fost depășite de ape.

Alex Militaru