0.8 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022 - 20:49
No menu items!

Sectorul 4: Peste 10.000 de contribuabili și-au plătit taxele în prima zi de încasare, fără stat la coadă

spot_img

Pentru prima dată în ultimii 4 ani, obișnuita și agasanta aglomerație din prima zi de plată a dărilor către stat, a lipsit cu desăvârșire la Sectorul 4, conform Antena 3.

În total, 10.482 de oameni din Sectorul 4 și-au plătit taxele și impozitele locale, încă de la începutul anului, în primele 24 de ore de la momentul în care noul sistem de colectare a taxelor și impozitelor locale a fost activat.

Ca să scape de aglomerație, contribuabilii au folosit toate metodele noi alternative de plată puse la dispoziție de administrația locală, atât instrumentele online de plată, cât și aparatele de tip SelfPay.

“Le mulțumesc tuturor locuitorilor Sectorului 4 pentru că sunt deschiși către folosirea noilor tehnologii care ne simplifică viața și ne oferă mai mult timp liber pentru familie.

Încă de acum 4 ani, ne-am propus să venim în ajutorul oamenilor și să implementăm acest sistem nou de interacțiune cu administrația, care să elimine statul ore în șir la coadă, aglomerația și timpii pierduți.

Mă bucur să văd că oamenii au înțeles efortul nostru. Spre exemplu, numai anul trecut peste 60% dintre plățile către bugetul local s-au efectuat online, prin ordin de plată sau la aparatele SelfPay. Doar în prima zi a acestui an 10.482 de oameni și-au plătit taxele fără să mai stea la coadă”, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.