Sectorul 4, deszăpezit „ca la carte”

Deszăpezirea în sectorul 4 a decurs, duminică, în parametri normali, demonstrându-se că declarațiile primarului general interimar, Răzvan Sava, au fost total nefondate. Și de această dată, viceprimarul sectorului 4, Ștefan Spiridon, a supravegheat lucrările de deszăpezire.

Utilajele firmei de salubritate au funcționat la capacitate maximă, astfel, că arterele rutiere au fost degajate corespunzător. „Suntem în obiectiv încă de la orele 19.00 ale serii precedente. Mai sunt multe de făcut, însă odată cu ieşirea de sub incidenţa codului portocaliu de viscol, vom deveni mai eficienţi”, a spus viceprimarul sectorului 4.

Ștefan Spiridon a precizat că au fost împrăştiate peste 400 de tone de material antiderapant, s-a acţionat cu toate utilajele din parcul REBU, s-au ridicat din carosabil toţi copacii prăbuşiţi de viscol, au fost deblocate 19 străzi şi a fost acordat primul ajutor unui cetăţean la care Ambulanta a ajuns cu întârziere.

„Lucrăm în echipă, cu susţinerea efectivelor de lucrători ai REBU, ADP, Poliţia Locală şi ai Direcţiei Gospodărire Locală din cadrul Primăriei. Cum întotdeauna e loc de mai bine, continuăm!”, a declarat Ștefan Spiridon.

Olimpia Diaconiuc

NICIUN COMENTARIU