16.1 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 2:14

Secretul Monicăi Bellucci la 51 de ani: Măncare și băutură bune, sex de calitate și bună dispoziție

spot_img

Actrița Monica Belluci rămâne un simbol al frumuseții desăvârșite din cinematografie și continuă tradiția marilor actrițe italiene care își păstrează statutul de divă chiar și după prima tinerețe – Sophia Loren, Claudia Cardinale sau Gina Lollobrigida.

Cea mai recentă expresie a acestui statut este rolul de ”Bond girl” pe care Monica Bellucci îl joacă în Spectre – cel mai recent film din seria celebră 007. Actrița are deja 51 de ani și este pentru prima dată când personajul James Bond are o relație cu o femeie ”cu experiență”.

Publicația britanică The Telegraph a făcut un reportaj cu Monica Bellucci despre felul în care a intrat în pielea personajului. La prima discuție cu regizorul, italianca a crezut că i se va propune să joace rolul Doamnei M, apoi i s-a explicat că va fi prima dată când o femeie matură îl va seduce pe Bond.

Declarațiile Monicăi Bellucci:

  • ”Este greșit să vorbești despre frumusețe ca despre un handicap, pentru că frumusețea este un dat, la fel ca sănătatea sau inteligența. Doar să nu fii mândră că ești frumoasă. Pentru că nu ai făcut nimic pentru asta, ți-a fost dat.”
  • ”A fost o perioadă când mi-am dat seama că nu mai sunt aceeași femeie ca înainte. Poate că sânii mei nu mai sunt perfecți, cum erau. Dar acești sâni au alăptat două fete, e normal să nu mai fie cum erau la 20 de ani.”
  • ”Sfatul meu este: mâncați bine, beți băuturi bune, faceți sex de calitate și râdeți mult. Restul vine de la sine.”

monica-bellucci2