7.7 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 22:20
No menu items!

Secrete de machiaj

spot_img

Cum se machiază celebritățile

Secrete de machiaj în lumea celebrităților

Chiar dacă nu defilăm pe covorul roșu, vrem sa ne simțim bine în pielea noastră și să fim admirate în fiecare zi. Iată câteva trucuri și tehnici speciale pentru a arăta bine oriunde și oricând:

– pentru a arăta natural și pentru a evita aspectul pudrat si discordanța cromatică, amestecă un fond de ten ușor, lichid, cu un blush cremos, apoi aplică amestecul cu mișcări circulare.

– pentru buze voluptoase, reconturează buzele aplicând fond de ten pe întreaga suprafață a buzelor și folosește un creion pentru buze în aceeași nuanță cu cea a rujului. În prealabil, exfoliază suprafața buzelor, cu ajutorul unei batiste umede de bumbac, trecând-o ușor peste buze în mod repetat și cu mișcări orizontale. Vei accelera circulația sângelui în buze și vei obține un plus de volum.

– pentru efectul de “ochi fumurii”, un “trebuie” al sezonului ce urmează, e de preferat să ai ten măsliniu și păr de culoare mai închisă. Pentru persoanele blonde cu ten deschis, se recomandă fard auriu și tuș de ochi negru – subtil, dar dramatic.

– pentru sprâncene bine definite, folosește două creioane speciale: unul mai deschis pe lungimea sprâncenei până la nivelul de arcuire și altul puțin mai închis de la arc până la capătul acesteia. Deoarece sprânceana este mai deasă în prima jumătate și mai rară în cea de-a doua, este de dorit o densitate uniformă pentru a arăta natural.

– pentru un blush corect aplicat, se recomandă folosirea unei pensule din păr natural, de grosime medie, utilizată cu mișcări circulare pe pomeți. Scutură ușor pensula înainte de contactul cu pielea, pentru evitarea aspectului încărcat. Dacă aplici prea multă culoare, estompează cu puțină pudră pulbere translucidă.

C.N.