Secretarul general adjunct al PSD acuză un complot în partid

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat miercuri, că scrisoarea apărută în PSD este un act de trădare din partea unor colegi pe care Liviu Dragnea i-a susţinut în funcţii colosale, atât în partid, cât şi în Parlament sau Guvern. El a precizat că e vorba despre un complot. 

“Avem de-a face cu un complot. (…) Scrisoarea acestor oblojiţi o văd ca pe un act de trădare. Și asta le-o spun public ca să înţeleagă toţi membrii de partid , toţi simpatizanţii. Actul de trădare vine de la nişte colegi care au fost susţinuţi în funcţii colosale : Ţuțuianu este printre primii oameni în stat, fost ministru al apărării, actual vicepreşedinte al senatului, domnul Paul Stănescu, colegul şi prietenul nostru, este vicepreşedinte al partidului, vice-prim-ministru, ministrul dezvoltării, Gabriela Firea este primarul general al Capitalei şi vicepreşedinte de partid, susţinută total de Liviu Dragnea”, a declarat, miercuri, Codrin Ştefănescu, la Antena 3.

Secretarul general adjunct al PSD consideră că membrii de partid social democraţi nu vor fi de acord cu această scrisoare.

Membrii noştri de partid nu o să înghită această scrisoare. Discuţia de la CEX va fi una extrem de de dură şi tranşantă pe această chestiune pentru că ne-au adus mari prejudicii de imagine toate aceste declaraţii în ultimele câteva săptămâni, într-un moment foarte delicat pentru partid, într-un moment în care în linia 1 se află foarte mulţi colegi de-ai noştri. Vineri, la CEX, va trebui să găsim obligatoriu o soluţie la această chestiune“, a completat Codrin Ştefănescu.

R.D.

NICIUN COMENTARIU