6.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 11:33

Secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu, are COVID-19. Alți doi lideri PNL, infectați după o petrecere

spot_img

Secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu, a anunțat, într-un mesaj pe Facebook, că este infectat cu coronavirus. El a intrat în izolare și susține că nu a avut contact cu colegii din Guvern.

„Vă anunț pe această cale că începând de luni mă aflu în izolare. Am avut simptome ușoare de răceală și am solicitat efectuarea unui test pentru COVID, care a ieșit pozitiv. Starea mea de sănătate este una bună, însă voi rămâne izolat. Am luat legătura cu toate persoanele cu care m-am aflat în proximitate și am stat împreună mai mult de 15 minute, iar DSP a făcut ancheta epidemiologică. Din fericire, colegii din Guvern – în afară de persoanele de la biroul meu – nu se află în definiția de caz pentru contacți”, a scris Costel Barbu, pe Facebook.

Potrivit unor surse politice citate de digi24.ro, Costel Barbu el ar fi luat virusul când ar fi sărbătorit victoria din turul al doilea al alegerilor locale din comuna Balaci, unde candidatul PNL a câștigat alegerile.

Doi deputați PNL din organizația Giurgiu, unde a fost preznt și Costel Barbu, au fost confirmați cu nou coronavirus și sunt internați la ATI. Este vorba despre Toma Petcu și Alexandru Andrei.

Foto INQUAM PHOTOS/Octav Ganea