1 C
București
vineri, 2 decembrie 2022 - 6:07
No menu items!

Secretarul de stat MS Andreea Moldovan ne-ar băga 2 săptămâni în CARANTINĂ NAȚIONALĂ

spot_img

Secretarul de stat Andreea Moldovan consideră că o carantină națională de două săptămâni ar fi o soluție foarte bună pentru țara noastră, la acest moment al pandemiei.

„Perioada de incubație a virusului este de două săptămâni, ceea ce înseamnă că dacă timp de maximum două săptămâni nu se transmite virusul, el se poate stopa. Două săptămâni de carantină ar face minuni”, a spus Andreea Moldovan la un post de radio.

Andreea Moldovan a fost întrebată și despre posibilitatea de a se impune din nou această măsură, de carantină națională.

„Este o decizie dificilă și care ar fi cu siguranță greu acceptată, în primul rând de către populație, pentru că ne e teamă de constrângeri și de limitări și înțeleg asta. În al doilea rând, într-adevăr sunt sectoare care trebuie să funcționeze mai departe. Repet, cred că depinde de fiecare dintre noi, nu trebuie ca niște lucruri să fie impuse, suntem deja la un an de pandemie, nu mai este ceva nou și necunoscut cum era acum un an”, a conchis secretarul de stat în Ministerul Sănătății.