5.1 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022 - 1:48
No menu items!

Secretar de stat din Ministerul Transporturilor, fără mască de protecţie la o conferinţă de presă. Grindeanu: Eu zic să fie amendat

spot_img

Vicepremierul Sorin Grindeanu a participat, marţi, în judeţul Călăraşi, la o conferinţă de presă unde l-a avut alături, printre alţii, pe secretarul de stat Sorin Vrăjitoru care pe tot parcursul evenimentului nu a purtat masca sanitară de protecţie. Grindeanu a spus că subalternul său ar trebui amendat.

Proaspăt secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Sorin Marian Vrăjitoru a participat, marţi, la o conferină de presă în judeţul Călăraşi. De la începutul conferinţei, Sorin Vrăjitoru a apărut în faţa jurnaliştilor, alături de Grindeanu, fără a purta masca sanitară de protecţia. 

Întrebat la finalul conferinţei de presă de ce nu poartă masca, aşa cum prevede legea, având în vedere că evenimentul s-a desfăşurat într-un spaţiu închis, iar toţi ceilalţi participanţi se conformează, Sorinel Vrăjitoru nu a răspuns. 

”Eu zic să fie amendat”, a spus, în schimb, viceprim-ministrul.

Sorinel Vrăjitoru a fost numit în 4 ianuarie secretar de stat din aparatul propriu al viceprim-ministrului prin decizie a premierului Nicolae Ciucă. Acesta a publicat pe Facebook decizia. Sorinel Vrăjitoru a fost deputat între 2017 şi 2020 din partea PSD.

SURSA FOTO: news.ro

                                                                                                                  Adina Silav