Sechestrul pe conturile şi stocurile Lukoil a fost ridicat. Rafinăria începe pregătirea pentru pornire

Directorul general adjunct al companiei Lukoil Serbia, Oleg Şarov, a fost găsit mort în apartamentul său din Novi Beograd, informează agenţia de presă sârbă Tanjug, citată de Newsru. O ambulanţă a fost chemată la domiciliul său joi în jurul orei locale 16:40, după ce trupul său neînsufleţit a fost descoperit în casa în care managerul Lukoil trăia cu soţia sa. Poliţia nu a identificat semne vizibile de moarte violentă pe corpul decedatului, care a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Belgrad. Oleg Şarov a venit în Serbia cu patru ani în urmă şi era responsabil pentru investiţii şi dezvoltare în cadrul companiei Lukoil Serbia, care este al doilea furnizor de produse petroliere din Serbia. C.I.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții companiei, într-un comunicat de presă

Sechestrul pe conturile bancare şi stocurile comerciale de produse ale Petrotel-Lukoil, dispuse ca măsuri asigurătorii zilele trecute, au fost ridicate, au anunţat marţi reprezentanții companiei. Aceștia au precizat că rafinăria începe procedurile de pregătire pentru pornirea normală a instalaţiilor tehnologice.

În urma audierilor avute în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, audieri desfăşurate în ziua de 06.10.2014, măsurile asigurătorii (sechestrul pe conturile bancare şi stocurile comerciale de produse ale societăţii) dispuse în data de 02-03.10.2014 au fost ridicate, prin urmare rafinăria Petrotel-Lukoil începe procedurile de pregătire pentru pornire normală a instalaţiilor tehnologice.

Lukoil România
comunicat de presă

Procurorii din Ploiești au descins, joi, la sediul rafinăriei Petrotel Lukoil, pentru percheziții într-un dosar de evaziune și spălare de bani, prejudiciul fiind estimat la peste 200 de milioane de euro.

Lucian Mera

NICIUN COMENTARIU