14.3 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 16:15

Sebastian Ghiță, reținut la Belgrad. S-a legitimat cu acte false / FOTO

spot_img

Sebastian Aurelian Ghiţă a fost localizat şi reţinut, în noaptea de joi spre vineri, în Belgrad, a anunțat, vineri dimineața, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

“În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, în cursul acestei nopţi (noaptea de joi spre vineri – n.r.), în Belgrad, a fost localizat şi reţinut, inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian.

Mulţumim reprezentanţilor instituţiilor de aplicare a legii din Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croaţia, Austria, Italia şi Franţa, precum şi partenerilor interni, pentru cooperarea în acest caz. Schimbul de date şi informaţii a avut loc prin CCPI, ENFAS şi PNR.

În momentul depistarii, cel în cauză a prezentat pentru legitimare, documente false, care prezintă însemnele unui stat din U.E.”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit Poliției, în prezent, se derulează procedura legală în astfel de situaţii. Iată și prima imagine cu omul de afaceri, în momentul reținerii.

R.D.