0.5 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 19:28
No menu items!

Sebastian Bodu (PDL): Vasile Blaga este preocupat de contractele ginerelui său

spot_img

Bodu_SZ

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a decis să candideze la alegerile din mai ca independent, nemulțumit de atitudinea nerecunoscătoare a președintelui partidului, Vasile Blaga, față de el. De altfel, Bodu l-a atacat foarte dur și fățiș pe Blaga susținând pe contul său de Facebook că acesta este preocupat de contractele ginerelui său.

Am luat decizia de a candida independent pentru un nou mandat de deputat în Parlamentul European. Nu, nu am să plec din PDL, nu sunt un traseist. Eu sunt PD-ist, membru din anul 2002, am trecut prin multe împreună cu colegii mei pe care îi respect, pe care i-am ajutat și de la care am primit ajutor şi nu sunt genul de om care îşi abandonează principiile indiferent de conducerea – efemeră până la urmă – a unui partid. Candidatura independentă este un proiect personal, separat de partidul în care activez ca simplu membru.

Sebastian Bodu
europarlamentar PDL

Cu o zi înainte, europarlamentarul democrat-liberal îl ataca dur pe președintele partidului, Vasile Blaga, spunând despre acesta că este mai preocupat de contractele ginerelui decât de formațiunea pe care o conduce.

S-au finalizat dosarele din fotbal. Nimeni nu mai ține minte că totul a plecat de la mine. Nici măcar propriul meu partid. Toți si-au recuperat taxa de prima înmatriculare in instanța. Dar cine a ridicat prima data problema (plătind cu funcția) nu mai tine nimeni minte. Nici măcar propriul partid. Cine a avut cei mai buni indicatori de performanța din istoria fiscului, fără de care insasi cota unică ar fi eșeuat, nu mai tine minte nimeni. Nici măcar propriul partid. Poate ar trebui sa candidez independent pentru un nou mandat. Ce ziceți? As putea să reinprospatez memoria electoratului? Că a propriului partid, cu siguranță nu. Dl. Blaga e preocupat de contractele ginerelui.

Sebastian Bodu
Facebook

Valeriu Motoc