4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 18:15
No menu items!

Sebastian Bodu: Accept invitația PNȚCD de a candida pe listele sale

spot_img

sebastian bodu

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu anunţă că, după 20 de ani, revine în PNŢCD şi va candida din partea acestui partid la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai.

”Accept astăzi invitaţia PNŢCD de a candida pe listele sale electorale pentru Parlamentul European, drept pentru care redevin membru al acestui partid, după mai bine de 20 de ani”, anunţă Bodu pe o rețea de socializare.

El spune că, deşi a strâns mai mult de 100.000 de semnături, un eventual mandat obţinut de el ca independent nu ar fi un proiect politic.

”Ar fi doar un job pe care l-aş face în mod onorabil, ca şi până acum, aş putea doar să reprezint în mod onest alegătorii mei. Atât. Alături de un partid politic pot face însă mult mai mult. Mă pot implica în politica internă, pot participa la redactarea unor acte normative, pot veni cu iniţiative care să schimbe ceva în România, în mod direct şi nu doar prin intermediul Bruxelles-ului”, explică Bodu.

Sebastian Bodu menţionează că va alege să meargă ”pe un drum nou, altul decât cel pe care merg toate celelalte partide politice”, deoarece a simţit că românii vor altceva: ”Marea lor majoritate s-au săturat de politicieni care astăzi se înjură, se dispreţuiesc şi se urăsc iar mâine se aliază fără nici cea mai mică remuşcare, doar pentru ca poimâine să se întoarcă la înjurături, ură şi dispreţ”.

La începutul lunii martie, europarlamentarul PDL Sebastian Bodu anunţa, pe Facebook, că va candida ca independent pentru un nou mandat în Parlamentul European, dar preciza că nu va pleca din partid, deoarece nu este “un traseist”.

C.C.