9.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 2:37

Se redeschide Arena Națională. ISU a emis autorizația de securitate la incendiu

spot_img

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București – Ilfov a emis, vineri, autorizația de securitate la incendiu pentru Arena Națională.

“Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a emis astăzi autorizaţia de securitate la incendiu pentru obiectivul Stadionul Arena Naţională”, se arată într-un comunicat de presă remis vineri de reprezentanții ISU.

“Ca urmare a solicitării de emitere a autorizaţiei de securitate la incendiu şi a completării dosarului aferent de către Primăria Municipiului Bucureşti, cu agrementul tehnic pentru cele două tipuri de membrane ale acoperişului, specialiştii din cadrul instituţiei noastre au analizat documentaţia acestui obiectiv, actualizată cu modificările efectuate în ultimii ani şi au concluzionat că în acest moment se îndeplinesc condiţiile pentru emiterea autorizaţiei de securitate la incendiu” , se mai precizează în comunicat.

Potrivit procedurii, ISU va înainta Primăriei Municipiului Bucureşti o adresă prin care înştiinţează municipalitatea de “emiterea autorizaţiei şi solicitarea de ridicare a acesteia, însoţită de documentaţia vizată spre neschimbare”.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti- Ilfov a anunţat, marţi, că va transmite concluziile privind îndeplinirea cerinţelor de securitate la Arena Naţională după ce vor fi analizate completările aduse la documentaţia tehnică existentă şi că Primăria Municipiului Bucureşti, în calitate de beneficiar al investiţiei, a depus cererea de obţinere a autorizaţiei de securitate la incendiu.

R.D.