14.9 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 1:23

Se caută angajați români pentru nave de croazieră

spot_img

Angajatori străini caută români dornici să lucreze pe nave de croazieră. Recrutările au început deja la Braşov, iar salariile pornesc de la 700 de dolari pe lună și pot ajunge la 4.000 de dolari pe lună pentru un ospătar.

Candidaţii ideali pentru un astfel de post trebuie să aibă minimum 21 de ani. Limba engleză este obligatorie şi eliminatorie, iar orice limbă străină în plus reprezintă un avantaj.

Nu este necesară o calificare şi, mai nou, nici experienţă, datorită faptului că, în cadrul firmei, au lansat şi un serviciu de training pentru angajaţii de pe vapor.

Peste 200 de joburi pe vase de croazieră sunt oferite la Braşov. Angajatorii străini caută în special ospătari şi barmani şi spun că preferă subalterni români, pentru că sunt harnici şi serioşi. Contractele de angajare pot fi pe o perioadă de șase sau opt luni. Un ajutor de ospătar poate câştiga între 700 şi 3.000 de dolari pe lună, iar un ospătar între 2.000 şi 4.000 de dolari pe lună , în funcţie de companie, de vapoare, de destinaţie, de management şi de tipul de pasageri.