13 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 11:51

Se ascute războiul dintre Rareș Bogdan și Victor Ponta

spot_img

Jurnalistul îi răspunde premierului în termeni duri

Ponta_Rares Bogdan 2

Jurnalistul Rareș Bogdan, de la Realitatea TV, i-a răspuns prompt și tranșant premierului Victor Ponta, după ce acesta a spus că imaginile referitoare la vacanța sa din Dubai sunt minciuni, iar jurnalistul este ofițer acoperit.

„Pozele primite de mine pe reţeaua de socializare Facebook sunt de la doi români. În clubul Cavalli, de unde am primit şi nota de plată, fotografia este trimisă de Amon Mircea, un sibian. El a postat pe Internet şi povestea întregii nopţi a domnului Ponta. Colegul meu Lucian Mândruţă a discutat cu Amon Mircea până aseară târziu. Omul era îngrijorat că va fi dat afară, din fericire a scăpat. Managerii clubului au fost mai inteligenţi decât premierul României şi şi-au dat seama că omul nu a făcut nimic ilegal – a postat o notă de plată şi a vorbit despre vizita premierului României, un VIP, acolo, la acel club”, a spus Rareş Bogdan.

Realizatorul tv precizează că, dacă era ofițer de informații nu lucra în presă, ci într-o structură specializată. În plus, Rareș Bogdan l-a criticat în termeni extrem de duri pe premierul Victor Ponta. „Domnul Ponta, pentru a ieşi din această ecuaţie, încearcă să arunce cu noroi. Să fie lucrurile clare: dacă aş fi fost ofiţer de informaţii aş fi fost cât se poate de mândru de această chestiune, dar lucram într-o structură de informaţii, nu în presă. Mergeam în SRI, la SIE, la 0962, la alte structuri. Atâta vreme cât lucrez în presă sunt jurnalist, asta nu înţelege domnul Ponta. De cariera mea nu s-au ocupat cei de la SIE. Nu a trebuit să vină George Maior să mă ajute să devin premier, nu a trebuit să vină ofiţerii de legătură de la Paris ca să mă transfome dintr-un procuror slab sau prost, cum a fost domnul Ponta, într-un politician, nu a trebuit să mă ducă nimeni de mână la domnul Adrian Năstase în birou să mă facă şef al Corpului de Control. La mine lucrurile sunt foarte simple. Eu sunt jurnalist, am o carieră de 12 ani în jurnalism şi rămân jurnalist. Astfel de lucruri îl descalifică pe domnul Ponta. El ar fi trebuit să spună lucruri mult mai simple: de ce nu au putut vota românii din diaspora, şi să nu dea explicaţii puerile. Trebuia să ne explice de ce a minţit că merge cu familia pentru a se odihni – şi am apreciat acest lucru – şi în realitate dănţuia în două dintre cele mai exclusiviste şi scumpe cluburi din Abu Dhabi şi Dubai. De ce ne-a explicat că va merge alături de familie pentru a se retrage, dar dânsul era lângă Sebastian Ghiţă şi lângă o brunetă focoasă. Dacă domnul Ponta doreşte să mă facă să vorbesc, credeţi-mă că îl ajut mai mult decât Traian Băsescu sau Ludovic Orban să îi fie ruşine să iasă pe stradă”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.