1.8 C
București
duminică, 4 decembrie 2022 - 3:12
No menu items!

Se anunță un nou scandal la alegerile PNL. Candidații Ciprian Ciucu și Violeta Alexandru s-au certat înainte de scrutin

spot_img

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 și candidat pentru funcția de președinte al PNL București, a anunțat, joi seara, cu două zile înainte de alegerile pentru conducerea PNL București de sâmbătă, 24 iulie, că s-a retras din ședința de organizare a alegerilor interne, pentru că în presă au apărut informații despre negocierile cu tabăra Violetei Alexandru. 

„Am fost efectiv urât surprins ca în timp ce discutam, înainte sa fi convenit toate detaliile, deși discuția nu se finalizase, să primesc telefoane de la presă pentru a răspunde la acuzațiile cum că eu as vrea să „controlez” voturile, deși ni se făcuseră fel și fel de propuneri aberante cum ar fi să se voteze în cabine de vot deschise fără să se respecte confidențialitatea votului și altele”, a explicat primarul sectorului 6 pe Facebook.

Ciucu mai susține că și-a retras echipa din comitetul de organizare, „până la momentul în care vom primi scuze pentru ceea ce s-a întâmplat”.

Violeta Alexandru și-a anunțat candidatura la șefia PNL București pe 16 iulie, la miezul nopții, exact la termenul limită. Fostul ministru al Muncii din cabinetul Orban a așteptat atât de mult deoarece ar fi avut o înțelegere cu contracandidatul său, Ciprian Ciucu, ca acesta să candideze la șefia PNL București, iar Violeta Alexandru să fie vicepreședinte regional București-Ilfov. Ciucu nu a mai respectat însă înțelegerea.

Alegerile pentru conducerea filialei PNL București vor avea loc sâmbătă, 24 iulie, fără prezența fizică a unora dintre susținătorii de marcă ai lui Florin Cîțu.

Marilena Nedelcu