22.4 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 15:10

Scurtcircuit la aerul condiţionat din camera de resuscitare UPU a Spitalului Piteşti

spot_img

Un scurtcircuit s-a produs, marţi, la aparatul de aer condiţionat din camera de resuscitare a Unității Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti. Au intervenit angajaţii unităţii, nefiind necesară intervenţia pompierilor. Trei pacienţi au fost mutaţi.

”În această după-amiază (marți după-amiază – n.r.), în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a SJU Piteşti a avut loc un incident, care, datorită personalului medical, nu s-a soldat cu victime. În jurul orei 15:00, în camera de resuscitare a fost semnalat un scurtcircuit la aparatul de aer condiţionat. Cadrele medicale au acţionat imediat. Cablul de alimentare al aparatului a fost scos din priză şi, astfel, evitată producerea unui incendiu”, au transmis, marţi, reprezentanţii Spitalului Judeţean din Piteşti.

Potrivit acestora, nu a fost nevoie de intervenţia reprezentanţilor ISU Argeş, echipa care asigură continuu mentenanţa în cadrul SJUP stabilind că nu există vreun pericol. Aparatul de aer condiţionat va fi înlocuit.

”Menţionăm că cei 3 pacienţi aflaţi în respectiva încăpere au fost mutaţi imediat, fără ca starea de sănătate să le fie afectată”, au mai transmis reprezentanții unității medicale.

Raluca Dan