9 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 4:38

Scurtă discuție Iohannis-Ponta la recepția de la Cotroceni

spot_img

La recepția de Ziua Europei organizată în grădina Palatului Cotroceni, unde președintele Klaus Iohannis a susținut un discurs, au participat sute de politicieni, diplomați, șefi de instituții, reprezentanți ai cultelor religioase, precum și ai organizațiilor non-guvernamentale și mass-media

ponta_iohannis

Premierul Victor Ponța a ținut să-l salute, sâmbătă, pe președintele Klaus Iohannis, la finalul recepției de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni. Şeful statului i-a mulţumit că a participat la eveniment.

La recepția de Ziua Europei organizată în grădina Palatului Cotroceni, unde președintele Klaus Iohannis a susținut un discurs, au participat sute de politicieni, diplomați, șefi de instituții, reprezentanți ai cultelor religioase, precum și ai organizațiilor non-guvernamentale și mass-media.

La eveniment au participat foștii preşedinţi Ion Iliescu și Emil Constantinescu, premierul Victor Ponta, mai mulți membri ai Guvernului, printre care Rovana Plumb, Robert Cazanciuc, Nicolae Bănicioiu și Eugen Teodorovici.

La finalul recepției, premierul Victor Ponta s-a apropiat de președintele Klaus Iohannis, care făcea fotografii cu cei invitați la eveniment, pentru a-l saluta înainte de a pleca. “Domnule președinte, fără fotografii“, a spus premierul.

Nu știam de ce stau fetele aici, probabil au simțit“, a spus zâmbind președintele Iohannis, despre prezența reprezentanților mass-media în jurul celor doi politicieni.

În acest context, șeful statului i-a mulțumit premierului Ponta pentru prezență și i-a urat numai bine.

Premierul Ponta s-a întors către presă și a spus: “Nu ați avut știre, ghinion!“, după care a plecat de la Palatul Cotroceni.

R.D.