0.8 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022 - 23:16
No menu items!

Schumacher, dat în judecată pentru un accident rutier provocat în Spania înainte de comă

spot_img

michael-schumacher

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher este dat în judecată pentru provocarea unui accident rutier în Spania în noiembrie anul trecut, informează agenția Xinhua.

Schumacher, care se află în comă indusă medical după accidentul de schi, se confruntă cu acuzații ca urmare a unei coliziuni cu un motociclist ce a avut loc în orașul Bormujos din apropiere de Sevilla pe 17 noiembrie anul trecut.

El este acuzat de nerespectarea dreptului la circulație în sens giratoriu, lovindu-l pe motociclistul Francisco M.A., care a căzut de pe motocicletă rupându-și grav încheietura mâinii, precum și pentru distrugerea motocicletei acestuia. Schumacher, care se afla într-o vizită privată în Spania, era la volanul unui Audi A4 închiriat în momentul accidentului și iluminatul slab al drumului a contribuit de asemenea la producerea coliziunii.

Un proces va avea loc numai dacă asiguratorii contestă reclamația și germanul, în vârstă de 45 de ani, nu ar trebui să se prezinte la nicio ședință de judecată.

Schumacher se află în comă indusă medical după accidentul de schi, din 29 decembrie anul trecut, în stațiunea Meribel, Franța, deși cu o săptămână în urmă managerul său a confirmat că el “dă semne de mici progrese”, interacționând minim cu mediul înconjurător.

D.M.