14.7 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 5:33

Schimbări la vârful Ministerului de Interne. Nou secretar de stat pe probleme de Ordine Publică

spot_img

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Cornel Gabriel Ciocoiu în funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), în locul lui Viorel Ştefu, potrivit unei decizii publicate, miercuri, în Monitorul Oficial.

De asemenea, Grindeanu l-a eliberat din funcţie pe subsecretarul de stat în MAI, Andrei Gheorghe, numindu-l în loc pe Mihai Valeriu. Viorel Ștefu, fost șef al IPJ Buzău și, apoi, Ialomița, fusese numit în funcția de secretar de stat pe probleme de ordine publică, pe 12 ianuarie, tot de Sorin Grindeanu.

Tot printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, Florin Lazăr Vlădică a fost numit în funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru armamente din cadrul Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

Totodată, premierul Grindeanu a eliberat-o pe Otilia Sava din funcţia de secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, la MApN.

Printr-o altă decizie a lui Sorin Grindeanu, Nicolae Nasta a fost numit în funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi informare publică din cadrul MApN.

Deciziile au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

R.D.