11.3 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 22:52

Schimbare în viața cântăreței Jennifer Lopez

spot_img

Jennifer Lopez a devenit vegetariană. Cântăreața se simte mai bine ca oricând

Jennifer+Lopez

Cântăreaţa Jennifer Lopez a devenit vegetariană. Ea a declarat că această schimbare a stilului de viaţă o face să se simtă plină de energie în fiecare zi.

Jennifer Lopez, în vârstă de 44 de ani, a precizat, într-un interviu, că a mai încercat şi în trecut dieta vegetariană şi că, în prezent, a renunţat la carne şi lactate, şi se simte mai bine ca oricând, potrivit contactmusic.com.

Dieta vegetariană înseamnă în primul rând să renunţi la produse lactate şi carne şi să consumi doar produse vegetale, care cresc în pământ. Untul este singurul lucru care îmi lipsește. Chiar te simţi mai bine. Recomand dieta vegetariană, deoarece te simţi minunat când te trezeşti dimineaţa“, a declarat Jennifer Lopez pentru postul de radio New York’s Z100.

Jennifer Lopez s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul “In Living Color”, Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială. Ea s-a remarcat în filme precum “Selena”, “Trenul cu bani”, “Anaconda”, “Eu cu cine mă mărit?”, “Camerista/ Maid in Manhattan”, “Plan de rezervă” şi “Pregăteşte-te, că vine!”.

 

D.M.