32.1 C
București
vineri, 30 iulie 2021 - 16:43

Scene terifiante în Popești Leordeni. Un polițist local bruschează și încătușeză o femeie, în fața copilului ei, pentru refuzul de a se legitima. FOTO/VIDEO

spot_img

O scenă terifiantă, ruptă parcă din filmele polițiste cu mafioți, s-a petrecut în Popești Leordeni. Numai că protagoniști nu au fost mascați din trupele de intervenție, ci un polițist local, iar mafioții nu erau niște traficanți de arme, ci o simplă femeie, însoțită de copilul ei, de doar trei ani.

În 31 iulie, în jurul orei 9, o tânără mămică, A.P. (îi protejăm identitatea din motive lesne de înțeles), își ducea cei doi copii la grădiniță. Pe fetița de 1 an și jumătate o lasă la creșă urmând să-l ducă și pe băiețelul de 3 ani la grădiniță. Însă acesta refuză și o roagă pe mama sa să meargă la o florărie să-i cumpere educatoarei un buchet, pentru că era ziua acesteia. Zis și făcut, A.P. se oprește în fața unei florării, lăsând mașina cu becurile de avarie în funcțiune. După ce a cumpărat florile, se urcă în mașină pentru a pleca spre grădiniță, numai că își face apariția brusc un echipaj al Poliției Locale, de la Serviciul Rutier. Unul dintre cei doi polițiști îi cere actele, dar femeia îi spune că nu le are la ea. Cerându-i-se să îi însoțească la sediul Poliției Locale din Popești Leordeni, A.P. le explică faptul că trebuie să-l ducă pe băiețel la grădiniță, aflată la mică distanță de sediul poliției, după care se va prezenta la aceasta pentru clarificarea situației. Polițiștii sunt de acord, astfel că o lasă pe femeie să plece.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI