30 C
București
marți, 27 iulie 2021 - 12:38

Scene șocante în Parlament. Cosette Chichirău a amenințat-o pe Steluța Cătăniciu: “Vă aștept la metrou!”. Liviu Pleșoianu cere măsuri dure

spot_img

Scene ireale s-au petrecut, miercuri, în Parlamentul României. Deputata ALDE Steluţa Cătăniciu ar fi fost ameninţată de colega sa de USR, Cosette Chichirău: “Vă aștept metrou!”. Martor la amenințări, deputatul PSD Liviu Pleșoianu, cere conducerii Camerei Deputaților măsuri dure împotrive deputatei USR. 

Steluţa Cătăniciu a declarat, miercuri seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, că înainte de votul final de miercuri, 13 decembrie, pe Legile justiţiei, s-a intersectat cu Cosette Chichirău pe scări. Deputata USR i-ar fi spus: “Vă aştept la metrou!“.

“Având în vedere ce s-a întâmplat ieri (luni seara – n.r.) la metrou, semnificaţia e clară. Nu pot percepe din partea unei femei, nici de la un bărbat sau orice om normal la cap să i se adreseze astfel unui coleg”, a declarat Steluţa Cătăniciu. 

Într-o intervenție la Antena 3, Chichirău a negat că ar fi amenințat-o pe Steluța Cătăniciu.

Martor la ceea ce s-a întâmplat, însă, deputatul PSD Liviu Pleșoianu a cerut măsuri dure împotriva deputatei USR.  

“Solicit PUBLIC conducerii Camerei Deputaților să aplice cele mai dure măsuri în ceea ce o privește pe deputata USR Chichirău! O astfel de persoană NU are ce căuta în Parlamentul României! După ce s-a întâmplat ieri la metrou, deputata USR Chichirău i-a spus azi Steluței Cătăniciu: <<Vă aștept la METROU!>>… Aștept de asemenea cu maxim interes reacția rapidă a partidului <<altfel>>, USR! Câtă vreme se va mai afla această persoană în Parlamentul României, voi afișa în permanență un mesaj de PROTEST și îi voi cere să demisioneze de fiecare dată când voi comunica public!”, a scris Liviu Pleșoianu pe contul său de Facebook. 

Anterior, tot miercuri, și deputatul PSD Eugen Nicolicea a susţinut că a fost ameninţat de aceeaşi Cosette Chichirău. “Doamna Cosette Chichirău a venit la mine și mi-a spus că se va ocupa personal ca eu să ajung la pușcărie. Am spus asta ca să rămână pentru stenogramă”, a spus Nicolicea, în plenul Camerei Deputaților.

R.D.

foto: mediafax.ro