14.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 23:42

Scene șocante într-o stație de autobuz din Slatina. O femeie a fost înjunghiată de fostul soț

spot_img

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, luni dimineață, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul soț, într-o stație de autobuz din Slatina.

Agresiunea a avut loc  în staţia de autobuz de pe strada Crişan, din Slatina.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt,  poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că o femeie a fost înjunghiată şi prezenta răni în zona gâtului şi a spatelui, iar agresorul a părăsit locul faptei.

“La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se afla în staţia de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înţepător, pe soţia acestuia, cu care se află în proces de divorţ, aceştia fiind despărţiţi în fapt”, a transmis IPJ Olt.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Bărbatul a fost găsit de poliţişti la domiciliul său și a fost dus la audieri.

Incidentul vine la patru zile de la moartea unei femei, de 45 de ani, din Capitală, care ar fi fost înjunghiată de soțul ei, cu care se afla în proces de divorț, pe numele bărbatului existând şi un ordin de restricţie. 

Crima a avut loc în apartamentul femeii, în apropierea spitalului Fundeni, unde ar fi avut loc o ceartă între cei doi. Bărbatul ar fi bătut-o, după care ar fi înjunghiat-o de mai multe ori. Femeia, de profesie educator, a murit din cauza rănilor suferite.

Poliţişti au deschis un dosar pentru ucidere din culpă şi îl caută pe soțului femeii.

                                                                                                                 Adina Silav