10.1 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 14:40

Scene incredibile în curtea familiei Melencu, la descinderile poliției. Femeia a leșinat, bunicul a vrut să își dea foc

spot_img

Scene incredibile s-au derulat în curtea familiei Melencu din localitatea Dioști care s-a umplut de procurori, polițiști și jandarmi

veniți să o ridice pe mama Luizei. Monica Melencu nu s-a prezentat joi la DIICOT Buucrești deși era citată. 

 Ca urmare, DIICOT a trimis procurorii să o ridice pe femeie pentru a se prezenta la DIICOT Craiova. 

Femeia a început să plângă și a țipat cerând să nu fie luată pe sus. Preț de câteva minute, jandarmii i-au explicat femeii că trebuie să meargă cu ei. Mama Luizei a leșinat, iar bunicul fetei a sunat la 112. Mai mult, bărbatul a amenințat că își dă foc. Jandarmii au intervenit imediat și au împiedicat o tragedie. 

Între timp, Monica Melencu a leșinat. La fața locului a sosit o Ambulanță. 

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că nu poate comenta ce se întâmplă, pentru că ar fi fost ameninţat de procurorii DIICOT.

“Sunt șocat și eu. Eu nu pot să fac nimic, pentru m-au amenințat procurorii că îmi fac dosar penal. M-au chemat și m-au amenințat 5 procurori. Eu nu pot să-mi exprim nicio părere. Nu am ce să fac. Am vorbit la telefon cu un polițist. A refuzat să se prezinte. A spus că nu stă de vorba cu mine. A refuzat să spună dacă are mandat. Procurorii mi-au pus în vedere că dacă nu-mi desfășor activitatea în sensul în care doresc ei, mă vor acuza de obstrucționarea justiției. Noi, avocații, suntem nenoriciti, băgați sub preş de procurori de genul acesta. Parchetul General ar trebui să ia măsuri urgențe”, a declarat Tonel Pop.

Și la acesată oră, jandarmii și polițiștii se află la casa familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice.

Femeia refuză în continuare. 

Inspectoratul General al Poliţiei Române a emis un comunicat ca urmare a situației create la casa familiei Melencu. 

“Mandatul de aducere pe care il pun in executare colegii de la Dolj este eliberat de Tribunalul Bucuresti, Sectia I Penala. Politistii si jandarmii actioneaza in baza articolului 266 Cod Procedură Penală”, transmite IGPR.