20.7 C
București
joi, 28 septembrie 2023 - 23:36
No menu items!

Scarlett Johansson s-a căsătorit

spot_img

Actrița s-a măritat cu jurnalistul Romain Dauriac

Scarlett Johansson-Romain Dauriac

Actrița Scarlett Johansson s-a căsătorit cu ziaristul francez Romain Dauriac, în cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc în septembrie, la scurt timp după ce actriţa americană a născut-o pe Rose Dorothy, primul copil al cuplului.

O sursă apropiată cuplului a confirmat pentru The New York Post că Scarlett Johansson şi Romain Dauriac s-au căsătorit într-o ceremonie intimă, informează cotidianul britanic Daily Mail.

Nunta ar fi avut loc într-o locaţie naturală din statul Colorado, SUA, imediat după naşterea fetiţei cuplului, Rose.
Scarlett Johansson, în vârstă de 30 de ani, este logodită cu jurnalistul francez Romain Dauriac – proprietarul unei agenţii de publicitate, în vârstă de 32 de ani -, din septembrie 2013. Relaţia acestora a început în anul 2012.

Actrița a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, din 2008 până în 2011. Artista americană a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”. Totodată, s-a remarcat în pelicule precum „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Jurnalul unei dădace” şi „Cealaltă moştenitoare Boleyn”.