4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 15:05
No menu items!

Scandalurile continuă la Rapid. Bătaie pe preluarea clubului de fotbal

spot_img

Italianul Massone i-a dat în judecată pe actualii acţionari de sub Podul Grant

La clubul de fotbal Rapid Bucureşti apele par a nu se linişti vreodată. Aflat la un moment dat în cărţi pentru a prelua pachetul majoritar de acţiuni de la Rapid, italianul Angelo Massone a pierdut atunci lupta cu omul de afaceri Valerii Moraru care a preluat clubul de la fostul acţionar Adrian Zamfir. Italianul a anunţat însă că nu renunţă la luptă şi că se consideră de fapt adevăratul propietar al clubului în baza înţelegerii pe care a încheiat-o cu Adrian Zamfir.

Miercuri, 3 septembrie, Massone a deschis la Tribunalul Bucureşti un proces în contradictoriu cu Fotbal Club Rapid SA, Cabinetul Individual de Insolvenţă Cristina Andronache – administratorul judiciar al clubului, precum şi cu foştii şi actualii acţionari ai clubului, Adrian Zamfir, Valerii Moraru, Natalia Zamfir, Vasile Paul Ciobanu, Iulian Udrea, Răzvan Căprăroiu şi Adrian Matei.

Obiectul procesului este „nulitate act juridic”, italianul solicitând anularea tranzacţiei dintre Zamfir şi Moraru, au declarat surse judiciare pentru Sursa Zilei.

Pe de altă parte situaţia la Rapid Bucureşti este oricum una tulbure, actualul acţionar majoritar Valerii Moraru fiind într-un conflict aproape deschis cu administratorul judiciar Cristina Andronache. Aceasta din urmă acuză faptul că Moraru nu a investit în club banii promişi.

Cristi Ciupercă