23.6 C
București
duminică, 20 iunie 2021 - 19:42

Scandal rasist în tenisul mondial. Caroline Garcia a făcut-o „țigancă nenorocită” pe Irina Begu

spot_img

Jucătoarea franceză de tenis Caroline Garcia a insultat-o pe românca Irina Begu în timpul meciului pierdut, luni, în fața acesteia.

Irina Begu (34 WTA) a învins-o pe Caroline Garcia (22 WTA), în trei seturi, în cadrul turneului de la Charleston, cu scorul 6-4, 2-6, 7-6. Partida a fost marcată de un incident neplăcut, românca fiind victima limbajului vulgar și rasist al jucătoarei din Franța.

Garcia a numit-o „țigancă nenorocită” pe Begu, la scorul de 5-5 în setul decisiv, simțind că va pierde partida. Deși franțuzoaica s-a adresat staff-ului său, cuvintele sale au fost captate de microfoanele de fond.

Pierd cu brio în fața acestei țigănci nenorocite, o să vezi (Je vais reussir a perdre contre cette connasse de gitane tu vas voir)

Caroline Garcia

Tenismena franceză ar putea fi sancționată de WTA, ținând cont că un incident similar a fost amendat de ATP, în vara anului trecut, când australianul Nick Kyrgios a fost suspendat 28 de zile și a primit o amendă de 25.000 dolari, după ce i-a zis oponentului său, elvețianul Stanislav Wawrinka, că iubita sa a făcut sex cu tenismenul Thanasi Kokkinakis (Australia).

Olimpia Diaconiuc