28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 15:29
No menu items!

Scandal la Curtea Regală a Spaniei: Regina Letizia, acuzată că și-a înșelat soțul, pe Regele Spaniei

spot_img

Familia regală din Spania se află acum în centrul unui nou scandal. Fostul cumnat al reginei Letizia a dezvăluit că a avut o relație cu aceasta înainte să se căsătorească cu sora ei, Telma, ba chiar a postat și dovezi ale aventurii lor.

Fostul cumnat al Reginei Letizia susține în mod senzațional că a avut o relație cu Letizia înainte să se căsătorească cu sora ei, Telma Ortiz, și a făcut publică o imagine nemaivăzută până acum ca „dovadă” a aventurii lor, spun jurnaliștii New York Post.

Jaime Del Burgo, în vârstă de 53 de ani, care locuiește în prezent în Marea Britanie, a contribuit recent la o carte despre regina spaniolă, în care susține că au continuat să fie amanți și după nunta Letiziei cu Regele Felipe, în 2004.

Antreprenorul care susține că se întâlnea cu Letizia când aceasta l-a cunoscut pe Regele Felipe a făcut public pe X un selfie nedatat pe care regina în vârstă de 51 de ani l-a făcut mai demult într-o oglindă dintr-o baie.

În selfie-ul respectiv, regina poate fi văzută purtând un șal negru – despre care Jaime pretinde că-i aparținea lui. De asemenea, bărbatul a dezvăluit și un mesaj, pe care l-ar fi primit de la Letizia: ”Iubire. Îți port șalul. Este ca și cum te-aș simți lângă mine. Are grijă de mine. Mă protejează. Număr orele până când ne vom vedea din nou. Te iubesc. Pleacă de acolo. A ta”

 

 

Amalia C.