22.8 C
București
sâmbătă, 13 august 2022 - 2:25
No menu items!

Scandal în Primăria Calafat. Viceprimarul mutat de primar în adăpostul pentru câini

spot_img

Un scandal uriaș a izbucnit în Primăria din Calafat. Biroul viceprimarului Petre Petrică a fost mutat de către primarul Dorel Mitulețu în vechiul adăpost de câini din oraș. Primarul susține că era singurul loc disponibil, în timp ce viceprimarul spune că este o răzbunare pentru o ceartă mai veche dintre ei, transmite Digi 24.

„Aceea a fost singura locație disponibilă, dar putem spune că este aproape de locul de muncă. Așa cum prevede organigrama, viceprimarul are în subordine ISU și Protecția Muncii. În compartimentul ISU acesta se ocupă și de gestionarea câinilor fără stăpân. Ceea ce el chiar acolo lucrează”, susține primarul din Calafat.

Deocamdată, acolo nu este niciun câine: „Am avut o ședință ordinară la sfârșit de lună, în care am avut ca și propunere achiziționarea unei arme cu tranchilizant pentru a captura câinii. Așa cum știți este poliția animalelor în vigoare la aceasta clipă și nimeni nu-și permite să aplice rele tratamente animalelor”.
 
Edilul Dorel Mitulețu spune că viceprimarul are acolo condițiile minime, iar când va exista un buget vor fi făcute îmbunătățiri, precum montarea unui aparat de aer condiționat, „ca să poată să-și desfășare activitatea și așa cum dorește dumnealui”.
 
Viceprimar: „E o răzbunare”
 

La rândul lui viceprimarul Petre Petrică a declarat la Digi24 că, „din start”, a primit birou în vechiul adăpost de câini: „Nu e un loc pentru o activitate demnă. El (primarul – n.r.) spune că acolo e singurul loc disponibil, dar în primărie sunt birouri de viceprimar unde de zeci de ani își desfășurau activitatea toți cei care au fost până acum.

Oamenii care vor să vorbească cu mine nu pot veni acum acolo, e un șantier sunt utilaje, e mult balastru, se fac materiale de construcții”.

Petre Petrică susține că a fost mutat acolo din răzbunare, pe el și pe consilierii locali care l-au votat.

El a afirmat că în biroul viceprimarului, din primărie, lucrează acum city-managerul și că mai sunt birouri goale.

„Nu am pretenții de lux, nu am ce face, o să-mi desfășor activitatea acolo, le voi spune oamenilor să vină acolo dacă vor să vorbească cu mine”, a mai declarat viceprimarul.

Iată cum arată clădirea Primăriei Calafat:

R. Dan