24.4 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 19:28
No menu items!

Scandal în familia Lambrino: Prințesa Lia și-a dat în judecată propriul soț, pentru custodia copilului

spot_img

Paul Lambrino a fost dat în judecată de propria soție, prințesa Lia, pentru custodia fiului lor. Aceasta și-a chemat soțul urmărit de poliție în fața instanței, pentru a obține custodia copilului lor, Carol Ferdinand, nășit de fostul președinte Traian Băsescu, potrivit spynews.ro.

Motivul discordiei, ar fi dorința prințesei Lia de a părăsi România, pentru o perioadă de timp, împreună cu fiul său.

Apropiații prințesei Lia au declarat că aceasta ar fi dorit să plece pe meleaguri străine, însă inițiativa ei nu a putut fi pusă în practică, deoarece trecerea frontierei poate fi efectuată doar cu acordul tatălui condamnat pentru fapte de corupție.

Alături de Paul de România, cumătrul lui Traian Băsescu, a fost citată în fața instanței și Autoritatea Tutelară, care, teoretic, se va asigura că drepturile prințișorului vor fi respectate.

Pe de altă parte, prințesa Lia și soțul ei, Paul, au fost chemați în fața instanței de un afacerist celebru, Sorin Vișinescu.

Procesul a venit la scurt timp după ce prințesa Lia a fost evacuată din vila în care stătea pe datorie, în timp ce soțul ei, urmărit internațional, era căutat de poliție.

Prințul Paul a fost condamnat definitiv la 3 ani și 4 luni de închisoare, dar au urmat clipe grele și pentru prințesa Lia și fiul ei, Carol Ferdinand, deoarece au fost evacuați din vila în care locuiau până să izbucnească problemele.

Prințesa Lia și micul prinț Carol Ferdinand, au fost evacuați din vila de lux din Capitală, deoarece nu ar mai fi plătit ratele bancare, din cauza evenimentelor neplăcute cu care se confruntă familia regală în prezent.

Vila de lux în care locuiau se află într-o zonă extrem de bună a Capitalei, mai exact în Centrul Vechi al Bucureștiului, însă se spune că banca ar fi vândut deja locuința și că Prințesa Lia și micul prinț Carol Ferdinand s-ar fi stabilit acum un hotel de patru stele din nordul Capitalei.