3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 5:47
No menu items!

Scandal finalizat în aplauze într-un avion pregătit de decolare, pe aeroportul din Cluj

spot_img

Un bărbat, pasager într-un avion care decola de pe Aeroportul Cluj-Napoca, a provocat un scandal imens pentru că nu a vrut să poarte masca de protecție. Personalul avionului a încercat, mai bine de zece minute, să-l determine pe pasager să respecte măsura sanitară, timp în care avionul ar fi trebuit să decoleze. A fost anunțată poliția care a rezolvat problema în aplauzele pasagerilor din avion.

Incidentul a avut loc în seara de 18 octombrie în avionul care pleca din Cluj cu destinația Londra. Când avionul părea gata de decolare, un bărbat care a vrut să călătorească fără mască sanitară a atras atenția personalului.

“Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam. Nu eram foarte atent la ce se întamplă, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflată în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: Haideţi, dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc! Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască. Între timp, una din însoţitoarele de bord a trecut pe la restul pasagerilor să îi liniştească, spunând că poliţia a fost sesizată şi că în curând îl vor da afara dacă va refuza în continuare să respecte legea”, a declarat un pasager din avion, Eric, pentru Cluj24.ro.

Nici personalul avionului şi nici poliţiştii n-au reuşit să-l convingă pe bărbat să poarte masca. În cele din urmă, el a fost luate pe sus de polițiști și dat jos din avion, în aplauzele pasagerilor.

                                                                                        C.Dumitrescu