4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 14:53
No menu items!

Sârbu despre Ponta: “Cred că săptămâna asta vine acasă”

spot_img

Ilie Sârbu a susținut că nu este necesară prezența premierului în țară în contextul crizei din Grecia

Ilie Sarbu

Senatorul PSD Ilie Sârbu, socrul premierului Victor Ponta, a declarat luni că acesta din urmă va ajunge în țară săptămâna aceasta și va reveni pe funcțiile deținute.

Se simte bine și eu cred că săptămâna aceasta ajunge acasă. Nu decide nici el (când revine în țară – n.r.), nici noi, până nu ne spune profesorul care l-a operat ziua în care poate pleca. Dar se simte bine, asta e important. (…)Va reveni în fruntea tuturor funcțiilor pe care le are.

Ilie Sârbu
senator PSD

Ilie Sârbu a susținut că nu este necesară prezența premierului în țară în contextul crizei din Grecia.

Ce să facă premierul acum? Există stabilitate. BNR și-a spus punctul de vedere, avem premier, avem tot ce ne trebuie. Să ne bucurăm pentru că noi nu suntem, Doamne ferește, în situația Greciei. Suntem pe primul loc la creșterea economică, asta este marea noastră bucurie. Poate să fie afectată întreaga UE.

Ilie Sârbu
senator PSD

Întrebat dacă premierul a avut liniște și odihnă în Turcia, Sârbu a răspuns: “A avut, a avut. Fiecare dintre noi ne alegem spitalele la care mergem. (…) Și Băsescu, la vremea respectivă, a fost în Austria și alții se mai duc, dar nu știm, credeți că noi îi știm pe toți cei care pleacă“, a afirmat senatorul PSD, arătând că nu era intenția premierului să fie plecat din țară atâta timp.

R.D.