Sarah Jessica Parker îşi lansează propria colecţie de pantofi

Sarah Jessica Parker

SARAH JESSICA PARKER îşi face, în sfârşit, debutul ca şi creator de încălţăminte. Colecţia se va lansa oficial pe 28 februarie, pe un site renumit din SUA cu colecţii de încălţăminte şi haine.

Oferta colorată este reprezentativă pentru stilul feminin al Jessicăi, cu detalii şi barete – o referire la copilăria actriţei. Modelele prezentate pornesc de la pantofi eleganţi cu barete în formă de T şi stiletto în culori metalice până la şlapi şi espadrile, iar preţurile încep de la 195 de dolari.

Am fost inspirată de lucruri din viaţa mea cum ar fi panglicile prinse în părul meu atunci când eram copilă şi accentele florale din garderoba mea din serialul care m-a consacrat, dar şi din stilurile clasice de la sfârşitul anilor ’70 şi începutul anilor ‘80

Sarah Jessica Parker

“Cred cu tărie în calitate şi atemporalitate şi am creat această colectie cu speranţa că femeile vor adora să o poarte şi în anii ce vor urma”, a mai adăugat actriţa.

sarah-jessica-parker-nordstrom-vogue-1-27jan14-pr_b_426x639

Această colecţie cuprinde şi o selecţie de genţi, dar și una de haine tip trench realizate special pentru a pune în valoare accesoriile. Starul din Totul depre Sex a anunţat pentru prima dată că îşi va lansa această linie în iunie 2013 şi că a ales să colaboreze cu George Malkemus, director la Manolo Blahnik – un brand pe care ea, în rolul lui Carrie Bradshaw, l-a ajutat să se afirme în lumea modei.

G.T.

NICIUN COMENTARIU