19.8 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 14:33
No menu items!

SAP și Google, aliați pentru dezvoltarea Android for Work

spot_img

Softul le permite angajaţilor să utilizeze în siguranţă la locul de muncă dispozitivele mobile personale cu sistem Android

google

Compania germană SAP, lider mondial în domeniul aplicaţiilor informatice destinate afacerilor, a semnat un parteneriat cu Google pentru dezvoltarea soluţiei Android for Work.

Potrivit unui comunicat de presă al SAP, soluţia le permite utilizatorilor să treacă oricând de la activităţile legate de serviciu la cele personale şi invers, fără grija controlului asupra datelor.

În acelaşi timp, integrarea soluţiei în portofoliul SAP Mobile Secure ajută managerii de IT şi dezvoltatorii să gestioneze şi să securizeze dispozitivele, aplicaţiile şi conţinutul mobil din peisajul Android, susţinând totodată şi dezvoltarea de aplicaţii standard.

În ultimul timp, se poate observa o creştere a numărului de angajaţi care aduc propriile dispozitive Android la locul de muncă. În acest sens, SAP, lider în dezvoltarea şi implementarea de aplicaţii de business pe platforma Android, va oferi clienţilor soluţia Android for Work, o metodă simplă şi sigură de a utiliza dispozitivele proprii Android, indiferent de versiunea sistemului de operare al acestora, la serviciu. Totodată, cele mai importante aplicaţii de business SAP vor putea fi instalate pe Android for Work.

Dirk Boessmann
vicepreședinte senior, SAP Mobile Development

Reprezentanții SAP au mmai precizat că vor continua să le ofere clienţilor care doresc să utilizeze sistemul de operare Android cele mai recente versiuni ale SAP Mobile Platform, SAP Mobile Secure şi câteva sute de aplicaţii mobile, prin intermediul SAP Mobile Place, un magazin sercurizat de aplicaţii.

R.D.