8.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 11:11

Sâni cu implant de… cocaină

spot_img

Imaginația traficanților nu cunoaște limite. Aceștia au forțat o femeie de 28 de ani din Panama să facă o operaţie de sâni, pentru a-i implanta două pungi de cocaină pură, de aproximativ 1 kilogram în fiecare sân. Drogul urma să ajungă astfel în Spania, pentru comercializare, scrie Daily Mail.

Femeia a fost oprită de vameşii spanioli pe aeroportul El Prat, din Barcelona, după ce coborâse dintr-un avion al companiei Colombia Avianca. Ea le-a stârnit vameşilor suspiciuni prin felul în care se comporta. Era obosită, incoerentă şi răvăşită. Când au supus-o controlului corporal, agenţii de pe aeroport au constatat că femeia avea un bandaj în jurul sânilor plin de sânge.

Tânăra a recunoscut imediat că avea implantate în sâni două pungi cu cocaină. A fost dusă de urgenţă la spital, pentru că începuse să se simtă foarte rău. Medicii i-au extras cele două pungi implantate în sâni, în care erau mai multe punguţe de plastic sigilate, cocaina fiind astfel împărţită în doze exacte. Cele două pungi cu cocaină extrase din sânii femeii cântăreau împreună 1,8 kilograme, valorând în total aproximativ 280.000 de euro, pe piaţa drogurilor.

După ce a primit îngrijiri medicale, tânăra a fost trimisă la închisoare. Poliţiştii spanioli precizează că acesta a fost primul lor caz de trafic cu droguri implantate în sânii unei femei.

D.M.