18.9 C
București
luni, 27 septembrie 2021 - 1:17

Sângele creștinilor uciși în Siria este vândut cu 100.000 de dolari sticla în Arabia Saudită

spot_img

sell-blood

Sângele creștinilor uciși pentru credința lor in Siria este vândut cu 100.000 de dolari sticla în Arabia Saudită, potrivit unei călugărițe de origine siriană, care a prezentat recent la Viena, în cadrul unei conferințe dedicate Zilei drepturilor omului, rezultatele investigației sale având ca temă persecuțiile și maltratările la care sunt supuși creștinii sirieni de către musulmanii fundamentaliști, informează InfoCatolica.

”Vânzarea de sânge de la creștinii uciși a devenit mare afacere. Pentru o sticlă mică de sânge, fanaticii din Arabia Saudită plătesc 100.000 de dolari”, a spus călugărița Hatune Dogan, citând mărturia unui bărbat pe care l-a identificat ca fiind unul din ”acei asasini, care, suferind grave probleme psihologice, s-a convertit la creștinism”. Potrivit aceleiași mărturii, ”ei (fanaticii) consideră, conform concepției islamice, că, atunci când își spală mâinile cu sângele victimei, participă la o jertfă pentru Allah”.

Călugărița Hatune Dogan, care conduce Fundația de caritate „Sora Hatune”, prezentă în 35 de țări, a mai descris, în cadrul conferinței de la Viena, întâlnirile avute cu victimele musulmanilor radicali, multe din acestea denunțând cazuri de viol, asasinate, torturi și mutilări. Dogan a semnalat de asemenea, numeroase cazuri în care femei siriene au fost răpite, violate și apoi eliberate în schimbul unor răscumpărări.

Călugărița a precizat că dispune de 174 materiale video ce conțin cazuri revoltătoare de abuzuri, torturi și asasinate pe care le-a primit de la membrii familiilor care au fost victime ale persecuțiilor islamiste.

C.A.