22.9 C
București
marți, 27 iulie 2021 - 11:05

Sandra Stoicescu, despre acuzațiile lui Adrian Țuțuianu: Niște mari bărbați își scuză impotența politică

spot_img

Directorul executiv al Intact Media Group, Alessandra Stoicescu, moderatoarea emisiunii „100 de minute”, de la Antena 3, a explicat tranșant situația înregistrărilor în care Adrian Țuțuianu susține că s-au dat bani la postul de televiziune ca să nu mai apară.

Adrian Țuțuianu a fost înregistrat, într-o ședință a PSD, când spunea că Antena 3 a primit două milioane de euro pentru ca lui și lui Paul Stănescu să li se interzică aparițiile în emisiunile televiziunii de știri. În acest sens, vicepreședintele PSD a relatat și o discuție pe care ar fi avut-o cu una dintre vedetele postului, Alessandra Stoicescu. „La Antena 3 n-am mai putut să ieșim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat și i-a spus ”Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta”. Ar trebui să înțelegeți foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea”, a spus Țuțuianu conform unor înregistrări audio difuzate de România TV.

La solicitarea stiripesurse.ro, Alessandra Stoicescu l-a contrazis pe Țuțuianu. „Este o minciună sfruntată! Nu am vorbit cu domnul Stănescu despre nicio emisiune și nu am anulat vreo emisiune! Să-l sunați pe domnul Stănescu să-l întrebați când a vorbit ultima oară cu mine”, ne-a spus Alessandra Stoicescu.

Realizatoarea tv a explicat tranșant pe pagina sa de Facebook situația. „Niște mari bărbați își scuză impotența politică și discută pe la colțuri cum că nu apar ei la mine la emisiune pentru ca sunt interziși și inventează confirmări și anulări de invitați. Alți mari bărbați folosiți ca bufonii regelui amenință ca au ei “lucruri nasoale” și dau înregistrări ca sa se răzbune pe inamici dar plonjeaza cu tot cu regele lor in mocirla derizoriului. Asta e politica azi? Băieți, haideți in liga mare dacă vă țin vorbele și mintea! La mine la emisiune vreți toți însă nu uitați un lucru: eu și doar eu decid cine și când apare! #putinirezista100deminute”.

 

Olimpia Diaconiuc