5.4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 1:18
No menu items!

Sandra Bullock, actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood

spot_img

Revista Forbes a alcătuit o listă a celor mai bine plătie actriţe de la Hollywood

sandra bullock

Sandra Bullock este actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood, cu venituri de 51 de milioane de dolari obţinute în perioada iunie 2013 – iunie 2014, au anunţat luni reprezentanţii revistei Forbes.

Actrița americană, în vârstă de 50 de ani, s-a remarcat în ultimul an cu rolul din thrillerul SF “Gravity 3D: Misiune în spaţiu/ Gravity”, care a fost recompensat cu şapte premii Oscar, inclusiv unul pentru regizorul Alfonso Cuaron.

Sandra Bullock, premiată cu Oscar în 2010 pentru rolul din drama “Povestea unui campion/ The Blind Side”, a ocupat în topul de anul trecut poziţia a şaptea.

Actriţa Jennifer Lawrence, eroina trilogiei “Jocurile foamei/ The Hunger Games”, în vârstă de 23 de ani, ocupă locul al doilea, pentru al doilea an consecutiv, cu venituri de 34 milioane de dolari.

Pe locul al treilea se află actrița americană Jennifer Aniston, în vârstă de 45 de ani, cu venituri de 31 de milioane de dolari obţinute în această perioadă.

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 41 de ani, a obţinut onorarii de 19 milioane de dolari şi se află pe locul al patrulea, în timp ce Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, ocupanta primului loc din topul de anul trecut, se află pe poziţia a cincea, cu venituri de 18 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood este completat de actriţele Cameron Diaz (18 milioane de dolari), Scarlett Johansson (17 milioane de dolari), Amy Adams (13 milioane de dolari), Natalie Portman (13 milioane de dolari) şi Kristen Stewart (12 milioane de dolari).

D.M.