3.1 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 17:16
No menu items!

Sandalele must-have ale verii 2013

spot_img

 

Sandalele must-have ale verii 2013

În sezonul estival 2013, încăltămintea devine pe alocuri mai simplă, dispar în mare parte platformele exagerate şi formele butucănoase, pentru a face loc pieselor versatile, delicate şi stylish.

În vara lui 2013, cele  mai appreciate modele de sandale sunt cele extrem de simple, cu tăieturi clare, într-o linie minimalistă.

Sandalele must-have ale verii 2013

 Încălţămintea argintie, aurie, dar şi în culori puternice, metalizate, este în continuare în tendinţe. Optează pentru un verde intens sau un roz metalizat pentru o apariţie de efect.

Sandalele uni, în variantele nude, alb sau negru, nu trebuie să îţi lipsească în acest sezon. Tocul cât mai înalt şi mai subţire, baretele cât mai simple şi discrete sunt cheia succesului.

Orice model de sandale cu baretă în jurul gleznei pare să fie foarte bine apreciat, fie că este vorba despre piese colorate, item-uri cu un aer uşor retro sau sandale cu forme arhitecturale.

Un new entry al sezonului de vară 2013 este reprezentat de modelele de sandale în stilul gladiator, dar de această dată cu câțiva cm în zona tocului.

Sandalele must-have ale verii 2013

 

O alta nouă caracteristică a sandalelor vedetă ale sezonului estival este lungimea. Se poartă sandalele înalte pe picior, cât mai înalte, de la o lungime ce depăşeşte uşor limita gleznei, până la sandale înalte pe picior până aproape de genunchi, “sandalele cizmă” revin în forţă în acest sezon.

Pentru sandale  lungi te sfătuim să porţi pantaloni scurţi sau fuste scurte. Dacă vrei să combini  cizemele-curele cu  fustele maxi sau cu jeanşi skinny, ar fi bine să alegi variantele scurte ale sandalelor.

C.I.