20 C
București
vineri, 27 mai 2022 - 2:06
No menu items!

„Sănătatea are prioritate în Ilfov”. Consiliul Județean le asigură bunicilor transport gratuit la medic, de la 1 februarie

spot_img

Consiliul Județean (CJ) Ilfov le asigură transport gratuit bătrânilor din județ care au nevoie să ajungă la medic și nu au această posibilitate, începând de marți, 1 februarie 2021, în cadrul unui proiect unic în țară, dedicat seniorilor – „Sănătatea are prioritate în Ilfov”. 

Mulți bătrâni amână vizita la doctor pentru că nu au cu ce să ajungă. Nu au mașină, sănătatea nu le permite să aștepte prin stații ca să ia autobuzul, mulți au rămas singuri și nu au pe cineva aproape ca să-i ducă la spital. Bunicii noștri au nevoie de noi. Îmi doresc să încurajăm prevenția și totodată să le fim aproape seniorilor ilfoveni și să îi sprijinim cu tot ceea ce se poate”, a explicat președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma. 

Potrivit reprezentanților CJ Ilfov, seniorii care vor să ajungă la medic și nu au cu ce sau cum să se deplaseze pot beneficia de acest serviciu pus la dispoziție de CJ Ilfov, începând de la 1 februarie, cu o programare la numărul de telefon: 0751.235.009. 

Raluca Dan