16 C
București
joi, 30 mai 2024 - 9:36
No menu items!

Samsung lansează ”ceasul inteligent” Gear S. Galerie foto

spot_img

Dispozitivul va fi pus în vânzare din octombrie

 gears

Producătorul coreean Samsung Electronics Co, a anunțat joi lansarea Gear S, un dispozitiv ce face parte din noua generație a accesoriilor smart.

Dispozitivul are ecran curbat Super AMOLED, brățară flexibilă și conexiune 3G.

”Samsung Gear S permite conexiuni 3G, Bluetooth și WiFi, oferindu-le astfel utilizatorilor posibilitatea de a rămâne în permanență informați și de a primi notificări de la rețele sociale, calendar și aplicații, chiar și atunci când nu au telefonul în apropiere. În plus, aceștia pot răspunde rapid mesajelor primite folosind tastatura de pe ecran sau funcția optimizată de voce. Cu Samsung Gear S, oricine poate primi și iniția conversații telefonice direct de la încheietura mâinii sau își poate redirecționa apelurile telefonice de pe smartphone”, potrivit unui comunicat al companiei.

samsung gear

De asemenea, Samsung a anunțat lansarea căștilor Gear Circle, care se conectează cu smartphone-ul prin Bluetooth, ceea ce le permite utilizatorilor să primească apeluri telefonice, să asculte muzică și să inițieze comenzi vocale. Gear Circle dispune de un mecanism de închidere magnetic care se prinde în jurul gâtului atunci când nu este în funcțiune, precum și de o funcție de vibrație care le semnalează utilizatorilor apeluri telefonice primite și notificări.

Samsung Gear S și Gear Circle vor fi disponibile la nivel mondial prin partenerii de retail și prin site-urile  e-commerce la începutul lunii octombrie.

Prima generație de Samsung Gear a fost lansată în 2013.

V.B.