5.2 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 14:51
No menu items!

Samsung Electronics a numit un nou șef peste business-ul din România. Vezi cine este și ce CV are

spot_img

kim samsung

Samsung Electronics Co. a anunțat joi numirea lui Joseph (Jeongwoo) Kim în funcția de președinte al Samsung Electronics România, coordonând activitatea subsidiarelor din România și Bulgaria.

”Misiunea noastră de acum înainte va fi să reconfirmăm prezența puternică pe aceste piețe, să asigurăm competitivitatea și creșterea continuă pentru a ne menţine poziția de leader în România și Bulgaria”, a declarat Kim.

Acesta are o experiență de peste 25 de ani în cadrul Samsung Electronics Co., iar în ultimii doi ani a ocupat funcția de președinte al companiei pentru Regiunea Baltică. Anterior, el a coordonat activitățile de marketing ale Samsung la nivel global (în perioada 2008-2011), iar din 2002 până în 2008 a ocupat funcția Telecom Business Manager, fiind responsabil pentru țările din estul Europei.

Kim îl va înlocui pe Young Lak Jung, care a fost președintele Samsung Electronics România în ultimii patru ani. Jung va ocupa o funcție de responsabilitate globală, în cadrul companiei, în Coreea.

Compania Samsung Electronics a fost în 2013 cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, urmată de Apple, Huawei, LG și Lenovo.

V.B.