1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 13:42
No menu items!

Samsung a lansat oficial Galaxy S5 în România. Primele livrări, în aprilie

spot_img

  Lansare Samsung

Producătorul coreean Samsung a lansat luni oficial în România modelul de smartphone S5, la o lună după lansarea de la Barcelona. S5 este cea mai recentă variantă a generației Galaxy S. Varianta S4 a ajuns la 200 de milioane de unități vândute la nivel mondial, potrivit oficialilor companiei.

Samsung Galaxy S5 va fi pus la vânzare începând din aprilie, în magazinele partenere, alături de dispozitivele adiacente Gear 2, Gear 2 Neo și Gear Fit.
Din punctul de vedere al promovării, campania de marketing pentru S5 se bazează pe câteva elemente: conectivitatea rapidă, funcțiile de protecție și instrumentele de fitness. Camera are 16 megapixeli și auto-focus de până la 0,3 secunde.

Consumul bateriei poate fi redus semnificativ în cazuri de urgență, prin funcția Ultra Power Saving, care preschimbă display-ul în alb-negru și închide toate aplicațiile nefolosite.

Dispozitivele Gear 2 și Gear 2 Neo (de tip brățară) permit acceptarea sau respingerea apelurilor primite și vizualizarea mesajelor sau notificărilor, dar și personalizarea notificărilor în funcție de importanța și frecvența de utilizare a acestora.

Noul Gear Fit are un ecran Super AMOLED curbat, care permite primirea în timp real de notificări de la dispozitivele lor GALAXY – apeluri, e-mail-uri, mesaje sau alarme.

V.B.