9.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023 - 23:41
No menu items!

Sâmbătă începe Campionatul Național de Karting

spot_img

karting

Cupa FRK, programată în weekendul 3-4 mai pe circuitul de karting de la Târgu Secuiesc, va deschide sezonul național de karting 2014, potrivit unui comunicat de presă.

Sezonul mai cuprinde șase etape de campionat național și Cupa României și este organizat de Federația Română de Karting (FRK). Pistele pe care se vor desfășura aceste competiții se află la București, Bacău și Târgu Secuiesc.

La startul editiei a treia a Cupei FRK se vor afla pilotii echipelor Go Kart, 3G Motorsport, Abas, Real Racing, CSSK, BRT, Trans Kart si JMS Performance, care vor concura la patru clase.

“Cred că ideea unei astfel de competiții înaintea sezonului oficial este mai mult decat binevenită. Este un test util pentru piloții și echipele care se vor lupta și în acest sezon pentru titlurile naționale”, a declarat Lucian Ștefan, președintele FRK.

Circuitul de la Târgu Secuiesc are o lungime de 1,4 km și va fi parcurs în sensul acelor de ceasornic. “Circuitul de la Târgu Secuiesc este unul foarte rapid, unde karturile de la clasa KZ ating viteze de peste 150 km/h”, a mai spus Lucian Ștefan.

Finalele și festivitatea de premiere sunt programate duminică.

Vlad Bârleanu