8.8 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 23:52

Sâcâiți de un localnic care cerea insistent asfaltarea străzii, responsabilii Primăriei i-au turnat asfalt doar în fața porții

spot_img

Un cetățean din Huși care reclamă de luni de zile Primăriei că strada pe care locuiește este plină de gropi și se umple de noroaie a reușit să obțină asfaltul dorit. Nu pe toată strada, ci doar în fața porții. Responsabilii din Primărie au asfaltat 20 de metri pentru a-l liniști pe reclamant, scrie Vremea Nouă.

Gabriel Romila locuiește pe o mică stradă din Huși, uitată de autorități și care la fiecare ploaie se transformă într-o baltă cu noroi. Mașinile circulă cu greu pe străduță, iar drumul la pas este un chin. Din luna aprilie, bărbatul a încercat să convingă autoritățile că străduța trebuie asfaltată, aducând de fiecare dată și poze cu strada înnămolită și postând insistent mesaje pe rețelele de socializare.

“Strada Dumitru Cotlon, bătaia de joc a orașului Huși! Interesează pe cineva, ori mai urmează să ne băgați în mormânt pe propria stradă! Rușine!”, este un alt mesaj al cetățeanului pe Facebook.

“Strada Dumitru Cotlon a ținut până la prima ploaie! Cratere, oameni buni! Apoi să nu vă înjure lumea, stimați edili ai mun. Huși?! Puteți dormi? Salariile vă intră pe card? De restul vă doare undeva! Rușine, domnilor, Rușine!. “Săptămânal, voi face postări, poate vă sesizați!” este un alt mesaj însoțit și de poze ale străzii.

Minunea s-a produs după șapte luni, când, sătui de mesajele publice ale omului, însoțite de poze, cei din conducerea Primăriei au trimis zilele trecute câteva utilaje. Ceea ce petiționarul credea că este rezolvarea situației s-a dovedit o bătaie de joc.

Muncitorii au asfaltat doar 20 de metri, din strada principală până la poarta cetățeanului revoltat ca să îl potolească pe cel care i-a criticat în ultimele 7 luni.

Cora Dumitrescu